Thursday, April 9, 2009

Hotellilaienduse sisseõnnistamine

Ajasin end arvatavaks suursündmuseks, mis pidi algama kell 9, vaevaliselt üles, aga midagi pompöösset ei toimunud. Tõsi, tulevase basseinibaari katuse alla oli kaetud suhteliselt pompöösne laud. Tavaliselt olevat sellisel puhul kombeks, et kohale tuleb ka munk, aga mitte Sengi perekonnas. Eesti poistel paluti vähemalt mõttes palvetada, kas või omas keeles, aga neil ei tulnud vist hästi välja. Sengi lapsed olid küll ekstaasis – iseäranis tehisdollaripakkide üle, mida sai teistele jagada ja põletada. Tõtt-öelda tundus see, et lastel mängurahapakkidega hullata lasti, mulle kummaline, et mitte öelda inetu - on's vaja sellist rahafetišit luua! Igatahes, nagu aru saan, loetakse hotelli koos laienduse ja basseiniga, nüüd sisseõnnistatuks. Vaimumaja on ka paigas.



Pec, Mattus ja Renx

Pec, Mattus, Renx, Leav ja Seng

Mengheng ja Lingling






Ahjaa, sellistes ja kõikvõimalikes muudes kirjudes pidžaamades käivadki siin ka naised, ka tänaval. Näiteks nende ema käib ka taolistega ringi, jalas kontskingad.




---

Eesti poisid pidid Sengi naise Leavi kindlale soovile, et rituaal tuleb läbi viia – ja just nimelt täna, mil Kuu või kes-teab-mille järgi oli paari nädala jooksul ainuke sobiv päev, – järele andma ning endki kohale vedama. Leav olevat sellegi peale peaaegu nutma puhkenud, et esimesed meie hotelli leianduse külastajad lasti sisse siiski juba varem.

 

Üks siinne teine hotell – Beach Club Hotel – olevat jäänud sisse õnnistamata ning peagi olevat kaks omanikku ära surnud, üks vähki haigestanud.

No comments: