Sunday, May 24, 2009

Sügis käes?!

Vihma aina kallab ja kallab. Ning minu juustel - on luulud - peavad end meie mõistes sügisesteks puulehtedeks ehk lihtsalt langevad ja langevad. Väga kaua see muidugi enam kesta ei saa, sest lõpmatuseni neid seal pole; õigupoolest ongi juba päris napilt alles jäänud.

Jah, mul on siin praegu üsna pingeline ja mingis mõttes tunnen siin rohkem kui iial varem tõelist mina-ja-maailm-tunnet ehk teatud mõttes olen nagu totaalselt üksi ja iseenda eest. Mu vaimu jaoks on see ok, lausa vägagi exciting väljakutse, aga mu keha arvab vist natuke midagi muud...

Igatahes, viimaste päevade tendentse vaadates jõuan Eestisse küll täiesti karvutu peanupuga ja vahest ei tee mind keegi enam tundmagi...


Sellegipoolest, kindel on see, et elusügiseni ei ole ma jõudnud. Jäägu ma või homme kiilaks, aga mina olen alles hakanud tõeliselt suve nautima. See liialt tujukas kevad on õnneks möödas ja sügis kindlasti veel kaugel. Jebedijee!

2 comments:

Unknown said...

Heihoo :) Millal kodu poole liikuma hakkad? Tahaks sind, karvutut, juba emmata! :D

Una said...

Oi, nii nummi, et karvutunagi emmata söandaksid. :P

Oma küsimusele leiad vastuse blogi avalehe paremas veerus paiknevate sissekannete pealkirjade hulgast - käesolevast sissekandest nii umbes 13 võrra altpoolt. ;)

Kas laulupeole lähme ja siis ka embame jne?