Saturday, May 2, 2009

Eestlased ja muud vandersellid

Margus

Eestlane Olger ja hästi eesti keelt valdav leedukas Rimute
Jälle üks vahva paar - mulle vist kohe istub endast vanemate paaridega suhtlemine.


Nemad oskasid oma reisielamusi väga toredasti jagada, pealegi olid nad oma mitte küll veel arvukatel ega väga pikkadel Aasia-reisidel üht-teist põnevamat ette võtnud kui "keskmised turistid". Üleeile käisin nendega ka haikalast tehtud Loc-Lac'i söömas - väga hää oli - nii söök kui seltskond.


Niimoodi tervitati mind, kui eile basseinist möödusin, - ma ei kurda. Erkki, Erkki õde Gerly ja Margus

Londonlastest rõõmurullid Adam ja Clare, kes reisisid juba 6 kuud, on nüüd juba ammu lahkunud, aga peatusid meie hotellis päris pikalt, libistades baaris ikka Angkor draught'e/draft'e ja mängides kaarte ning konnates öösiti rannaski.

---

Tais elavad Saksamaalt pärit alfa-isane väidetavalt budistlik õpetaja Andreas ja tema Šveitsist pärit blond kaaslanna olid mu siinoleku ajal esimesed, kes palusid end mitte pildistada, nii et pilti mul pole. Andreas oli väga jutukas (sellal kui tema blond kaaslanna enamasti vaid noogutas), kusjuures suurem osa tema jutust oli tõepoolest ka huvitav, aga pisut pani mind siiski nuputama, kuidas läheb budistliku teistest hoolimise, teistega arvestamisega kokku asjaolu, et ta mind sugugi teisi ei tahtnud teenindama lasta ja tegelikult päris ära kurnas - hääl oli tal ka selline natuke sissepoole ja meil ju baaris ka omajagu vali muusika.

No comments: